4.9/5 | Uitstekend

Uw eigendom verkopen?

Gratis en marktconforme waardebepaling
Geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting

Gratis waardebepaling

Vastgoed op maat

Dit mag u alvast letterlijk nemen!

Matisimmo is een vertrouwd en toonaangevend kantoor gedreven door gepassioneerde vastgoedprofessionals, waarbij onze unieke aanpak op maat een succesvol resultaat garandeert.
We onderscheiden ons dan ook graag door het leveren van maatwerk, enerzijds voor de tekoopstelling en anderzijds in de samenwerking met onze klanten.

Uit onderzoek is gebleken dat een onroerend goed zich niet meer verkoopt wanneer er enkel een verkoopsbord in de tuin en een fotoreportage op internet wordt geplaatst.

"Als u niet gezien wordt, zult u ook nooit een positieve indruk achterlaten!"

Matisimmo is gespecialiseerd in het accentueren van de sterke punten van uw pand! Daar elke woonst uniek is analyseren en presenteren we alle perspectieven van uw onroerend goed met een team van specialisten.

Op deze manier steekt uw woning, appartement of bouwgrond er boven uit en vinden we de geschikte koper.

Team foto Matisimmo
Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Onze ervaren vastgoedprofessional geeft u correct en eerlijk advies over de waarde van uw onroerend goed. De juiste prijszetting is immers de sleutel tot een goede verkoop of verhuur. Wenst u uw onroerend goed te verkopen via een vastgoedprofessional? Contacteer ons via onderstaande button voor een vrijblijvende schatting.

Gratis schatting
Professionele presentatie

Professionele presentatie

Onze fotograaf zorgt voor een realistische en kwalitatieve presentatie van uw onroerend goed. In combinatie met onze unieke tools accentueren we de sterke punten van uw pand. Voor de minder sterke punten bieden we een oplossing 'op maat'.

Krachtige publiciteit

Krachtige publiciteit

Uw pand verdient de volledige aandacht, daarom zetten we graag in op een professionele vertoning van uw onroerend goed. Er wordt zowel op onze eigen website en de meest bekende immosites gepubliceerd als op sociale en geschreven media.

Neem een kijkje in onze kantoren

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

02/11/2022

Zeer goed geholpen door Stan bij de aankoop van onze nieuwe woning. Hij was steeds bereikbaar en bereid om ons te helpen met onze vragen. De foto's van het pand op de website kwamen ook heel goed overeen met de realiteit. Kortom een heel erg positieve ervaring.

B. Claes (via Google review)

26/11/2022

Zeer tevreden. Op korte tijd nu al twee keer goed geholpen door Stan. Zowel voor de aankoop van onze nieuwe woning als voor de verkoop van het appartement konden we altijd rekenen op een snelle service. Er werd uitgebreid de tijd genomen om een antwoord te bieden op al onze vragen en dit steeds op zeer vriendelijke wijze. Bedankt voor alle hulp. We appreciëren ten zeerste wat jullie allemaal voor ons gedaan hebben!

L. Menten (via Google review)

26/10/2022

Professionele en eerlijke begeleiding door Thomas bij de verkoop. Een aanrader!

M. Bijnens (via Google review)

17/10/2022

Appartement verkocht door Kristof. Legt alles goed uit van A tot Z. Vriendelijk, warm onthaal. Heel punctueel en gedetailleerd. Zeer professionele aanpak. Echte aanrader !

D. Cleuren (via Google review)

06/10/2022

Toppers zeer goed geholpen

E.V. Sverdlovsk (via Google review)

17/10/2022

van begin tot einde is alles vlekkeloos verlopen. zeer professioneel. appartement was snel verkocht. ze zijn zeer punctueel en gedetailleerd. Bedankt Kristof voor de fijne samenwerking.

A. Castro (via Facebook review)

14/09/2022

Eigenlijk alles... heel vriendelijk onthaal, eerlijke uitleg, veel inzet... en snel resultaat. sympathieke mensen met de nodige know how warm aanbevolen!

D. Schouterden (via Google review)

26/08/2022

Duidelijk, attent en kort op de bal. Van start tot einde helpen ze u verder tot je uw woonst hebt en wilt.

T. Peeters (via Google review)

Uw ideale woning vinden?

Laat weten wat u zoekt
Wij helpen u verder!

Blijf op de hoogte
Uw ideale woning vinden?