Onze klanten aan het woord

Met meer dan 250 reviews op Google en Facebook tezamen en een totale score van 4,9/5, laten we u hieronder graag kennis maken met enkele recente ervaringen van onze klanten die omschrijven waar wij voor staan.


18/03/2024

Heel behulpzaam en vriendelijke uitleg gehad.

J. Cuipers (via Google review)

08/03/2024

Bedankt aan Matisimmo en specifiek aan Jort voor de vlotte verkoop! Altijd open communicatie en een aangename samenwerking.

K. Roox (via Google review)

01/03/2024

Hoi hoi allen, wij willen hierbij onze mening geven over het kantoor en de medewerkers van Matisimmo. We zijn uitermate tevreden over de werkwijze van hun. Wij hebben Jochim als makelaar. Hij is heel bekwaam in zijn vak, vriendelijk, behulpzaam. En legt alles zeer goed uit, zodat je ook begrijpt wat er gezegd wordt. Hij neemt de tijd voor je, wat wel heel prettig is. Als je hem belt en hij op dat moment niet zou kunnen opnemen, belt hij zsm terug. Afspraken worden heel goed nagekomen. En bij tekenen van het compromis krijg je ook nog eens een heel leuk en lekker presentje. Kortom wij raden dit kantoor, gelegen te Bilzen, dan ook aan iedereen aan. Wij hebben al eerder met een makelaarskantoor gewerkt, maar de ervaring die wij bij Matisimmo hebben, hadden we niet eerder. Echt zeer goed, een echter aanrader. Bedankt Jochim en medecollega's. Ons appartement was namelijk binnen 2 weken dan ook verkocht. ☺️☺️☺️👌👌👌💪💪💪. Echt een powerteam. Groetjes Elisabeth Brieger en Peter van den Berg

E. Van Den Berg (via Facebook review)

Dankzij onze makelaar Jort is ons huis binnen de week verkocht. Jort is een vriendelijke, professionele, enthousiaste en betrouwbare topper in zijn vak. Hij is altijd bereikbaar en communiceert vlot, correct en duidelijk. Dank je wel voor de aangename samenwerking! Vriendelijke groeten, Linda.

L. Gilis (via Google review)

04/02/2024

Jonas heeft een uitstekende prestatie geleverd bij de verkoop van ons huis. Zijn professionaliteit, aandacht voor detail en passie voor zijn vak kwamen duidelijk naar voren. Hij heeft alles perfect geregeld en was altijd beschikbaar met een luisterend oor. Een makelaar die zijn job kent en zich volledig inzet voor een vlotte verkoop.

V. Van Houcke (via Facebook review)

Prima dienstverlening, een tof team om mee samen te werken. Onze makelaar, Jochim is een heel aangename persoon die alles op een correcte manier heeft afgehandeld, immer bereikbaar en steeds met de nodige kennis en ervaring! Bedankt, Jochim

A. Beerts (via Google review)

11/12/2023

Een hele aangename samenwerking bij de verkoop van mijn huis. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Matisimmo is zeker een aanrader.

M. Prikken (via Facebook review)

Beste Thomas, en (Matisimmo) Ik wil graag mijn waardering uitspreken in deze review, specifiek gericht aan jou. Mijn ervaring met jou was buitengewoon positief, en ik vind dat de samenwerking zeer soepel is verlopen. Wat me opviel, is jouw eigentijdse benadering. Je bent niet overdreven formeel, maar altijd vriendelijk en toegankelijk. Dit maakte de communicatie bijzonder prettig. Ik waardeer het zeer dat je begrip had voor mijn werktijden, zelfs als ik na 18.00 uur belde vanwege mijn werkuren en fysieke afwezigheid in België. Jouw flexibiliteit in dit opzicht maakte de samenwerking des te efficiënter. Ik wil ook benadrukken dat je altijd snel reageerde op mijn sms-berichten en oproepen, wat voor mij van groot belang was. Dank je wel voor je bereikbaarheid en snelle respons. Thomas, bedankt voor de positieve ervaring en de prettige samenwerking

C. Kor (via Google review)

Aangename ervaring met kantoor Bilzen, enige minpunt folders verspreid en vermelding op verkoopbord over snelle verkoop van onze woning zonder onze toestemming.

J. Mombeek (via Google review)

Altijd een zeer vlotte service, duidelijke info, goede opvolging van ons dossier en heel vriendelijke mensen. Onze oprechte dank aan Jochim en Celine die ons steeds op een zeer aangename manier te woord staan, ons over alles heel goed op de hoogte houden en altijd zorgen voor een vlotte afhandeling.

I. Cardeynaels (via Google review)

09/12/2023

Matisimmo een aanrader voor iedereen die hun huis willen verkopen of mensen die een nieuw nestje zoeken. Uiterst professioneel, prachtige presentatie van het huis, duidelijke feedback en eerlijkheid. Dankzij de goede communicatie en samenwerking met Jort van Matisimmo binnen de 6maand een tevreden verkoop😊 Dank u Matisimmo zonder jullie was het niet gelukt.

A. Deckers (via Facebook review)

Nuttige en duidelijke informatie bij het intakegesprek. Een professionele voorbereiding, vlotte communicatie/administratie, goede service en een efficiënte afhandeling. Bedankt aan het Matisimmo-team voor de fijne samenwerking.

V. Hamal (via Google review)

Dit zijn echt mensen die met hun job bezig zijn, bedankt Jonas en heel de ploeg voor jullie inzet. Renee & Chretien

C. Champagne (via Google review)

Vanaf de eerste kennismaking met Kristof hadden we een goed gevoel. Zeer professioneel en altijd goed voorbereid. De communicatie verliep zeer vlot en we werden steeds op de hoogte gehouden. We konden er met onze vragen steeds terecht en een antwoord was er zeer snel. De schatting was realistisch wat er mede voor gezorgd heeft dat de woning in twee weken verkocht werd. Bedankt aan het ganse team van Matisimmo.

N. Schepers (via Google review)

25/11/2023

Open communicatie, betrouwbare informatie, goed bereikbaar en altijd vriendelijk!

J. Notermans (via Facebook review)

10/11/2023

Uiterst tevreden van de professionele en correcte verkoop dankzij Kristof en zijn team.

C. Kellens (via Facebook review)

Dankzij Matisimmo is mijn huis binnen 1 week verkocht. Graag wil ik het team bedanken voor hun professionaliteit, inzet, heldere communicatie en harde werk. Kortom een fijne samenwerking!

K. Wysmans (via Google review)

Bedankt aan Matisimmo voor de fijne samenwerking en correcte afhandeling. Thomas voor de vlotte verkoop en ons steeds van alles op de hoogte te houden en Hanne niet te vergeten om alle administratie en afspraken in goede banen te leiden. Groetjes Elke en Geert.

E. Thomas (via Google review)

Wij zijn via positieve mond op mond reclame terecht gekomen bij Kristof en zijn team in Bilzen. Het huis wat wij aanboden was op 4 weken verkocht. Bij het eerste kontakt vertelde Kristof eerlijk waar het op stond en wat wij konden verwachten, bij de verkoop. Ook zijn team stond altijd klaar om telefoons en mails te beantwoorden, zelfs na de kantooruren. Topteam!!!

R. Moermans (via Google review)

02/10/2023

Heel tevreden van Matisimmo. Snelle respons op een aanvraag en een professionele begeleiding. In het bijzonder Kristof, zeer vriendelijk, behulpzaam, geen vraag was teveel. Dank je wel!

E. Mulders (via Facebook review)

Kristof heeft ons heel goed begeleid bijnhet verkopen van onze bouwgrond. Bij het intake gesprek, heeft hij ons goed op de hoogte gebracht van het hele verkoopproces, en de markt prijzen. Een goede wekelijkse opvolging of direct contact bij een voorstel en een goede afhandeling van de snelle verkoop maakte alles compleet. Zou hier zeker terug gaan bij een verkoop.

I. Vandecaetsbeek (via Google review)

Bij ons eerste gesprek had ik al een vermoeden dat onze woning niet lang te koop zou staan en schatte het op een maand. De woning is binnen termijn van 5'weken verkocht. De communicatie tussen alle partijen verliep correct en na elk telefonisch onderhoud , kregen we altijd via mail nog eens een bevestiging. Door hun deskundigheid , eerlijkheid , vriendelijkheid en moderne aanpak , raad ik iedereen die onroerend goed wilt verkopen , om bij hun te gaan. Ze doen hun vak met veel passie en ik vind dat ze er veel tijd voor maken om alles van de woning te weten , zodat ze op alles een antwoord kunnnen geven op vragen van potentiële kopers

C. Thewissen (via Google review)

Wij werden door Stan van Matisimmo begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning. Stan is echt een super kerel met kennis van zaken: zeer vlotte en heldere communicatie, afspraken werden nagekomen, opgevraagde informatie werd snel aangeleverd. Ook na de verkoop was Stan steeds beschikbaar voor vragen, zelfs al hadden die niets met het dossier te maken. Kortweg een aanrader!

J. Geyskens (via Google review)

27/09/2023

We zijn supergoed geholpen door Thomas voor de aankoop van onze bouwgrond! Goede opvolging en geen vraag was teveel voor hem. Hij is zelfs op eigen initiatief tot 3x toe op 1 dag langsgegaan bij de verkopers toen ze even niet bereikbaar waren! Kortom, we zijn hem heel dankbaar en raden iedereen aan met hem te werken!

E. Otero Perez (via Facebook review)

Ik heb mijn appartement verkocht via Matisimmo. Dit is snel en vlot verlopen dankzij Kristof, de zaakvoerder. Hij is heel deskundig en de service is vriendelijk en adequaat. Moest ik in de toekomst nog verkopen of kopen zou ik onmiddellijk opnieuw voor Matisimmo kiezen. Ik ben voor 200% tevreden over Matisimmo. Ik kan het iedereen aanbevelen. Bedankt Kristof en team.

A. Philippe (via Google review)

We hebben onlangs een woning gekocht in Munsterbilzen via Matisimmo, vertegenwoordigd door Kristof. De service was uitstekend en de afhandeling verliep heel vlot en efficiënt. We zijn zeer tevreden met onze aankoop. Bedankt Kristof en het ganse team! Aanbevolen!

S. Willems (via Google review)

Hele goede, snelle en persoonlijke service gekregen bij de aankoop van men nieuwe woonst:-) Dhr. Joans Berx (die mijn dossier behandeld heeft) stond te allen tijde klaar voor vragen en advies. Top!

F. Eisenlohr (via Google review)

Ik heb de samenwerking met Matissimo en meer bepaald Jochim ervaren als transparant, betrouwbaar, geëngageerd en next level. Als er soms over makelaars gezegd wordt dat het "zakkenvullers" zijn, zal Matissimo (Jochim) je overtuigen van het tegendeel. Ik ervaarde dat ik als koper/verkoper een prioriteit was en dat er gewerkt werd met mijn beschikbare mogelijkheden en met mijn doelen voor ogen. Hierdoor kon ik mijn vertrouwen schenken. Om even een cliché te gebruiken: Matisimmo, daar kan je écht op bouwen!

J. Mertens (via Google review)

02/07/2023

Fantastische ervaring met de mensen van Matisimmo. Van het eerste verkennende gesprek tot na de afhandeling van de verkoop, staan ze je bij met raad en daad. Echt een topteam!!! Voor toekomstige klanten: niet twijfelen! Matisimmo is the place to be!!! 👍🏼👍🏼👍🏼

P. Nicolaers (via Facebook review)

30/06/2023

Thomas Soubry heeft dit subliem opgelost met de eigenaars van het huis dat ik heb gekocht. Was de tweede keer dat hij mij een pand liet zien en was zeer vriendelijk en vol kennis, voor het eerste pand was ik te laat, tweede pand was prijs. 1 op 2 voor Thomas, goed gedaan zeker. Ik raad Matisimmo aan. Groetjes Philippe Haiverlain.

P. Haiverlain (via Facebook review)

27/06/2023

Snel verkocht en gedetailleerde informatie. Correcte omgang.

S. Swillen (via Facebook review)

16/06/2023

Uiterst tevreden van de professionele en correcte verkoop dankzij Kristof en zijn team.

E. Steegen (via Google review)

12/06/2023

Goede service bij het verkopen van een huis. Onmiddellijk feedback. Zeer tevreden over de samenwerking!

M. Timmermans (via Google review)

30/05/2023

We zijn steeds fantastisch begeleid en geïnformeerd geweest door Stan! Dikke merci hiervoor! Alles was steeds tip top in orde

J. Peeters (via Facebook review)

30/05/2023

Stan heeft ons goed begeleid met het vinden van een woning. Zeer aangenaam contact en top service. Merci Stan, merci Matisimmo!

L. Vrancken (via Facebook review)

02/05/2023

Met Thomas hadden we een top makelaar die alles in goede banen heeft geleid. Heel correct en een goede communicatie en altijd bereikbaar. Een echte aanrader.

S. Vangeneugden (via Facebook review)

16/04/2023

Zeker een aanrader! Dankzij Thomas ging de aankoop van onze nieuwe woning zeer snel. Snelle service, altijd bereikbaar & uitgebreide advies. Dankzij het Matisimmo team & Thomas kunnen wij met een gerust hart beginnen aan een nieuwe start. Super super super top team!

L. Blokken (via Facebook review)

11/04/2023

Thomas heeft ons heel goed geholpen en begeleid in onze allereerste aankoop. Hij stond voor al onze vragen open en we konden 2x op korte termijn het appartement bezoeken. We raden Matisimmo zeker aan aan andere mensen.

D. Willems (via Google review)

03/04/2023

Zeer tevreden over Matisimmo! Bij de aankoop van de woning werden we geholpen door Kristof. Het is duidelijk dat hij heel veel kennis heeft over de streek en het huis dat te koop staat. Geen enkele vraag was te veel om te beantwoorden. Onduidelijke zaken vraagt hij direct na en koppelt hij direct terug. Kortom, een zeer deskundig en zeer aangenaam contact, waarbij je heel goed geïnformeerd wordt zodat je de juiste beslissing kan maken! Zeker een aanrader!

E. Mees (via Facebook review)

28/03/2023

Zeer tevreden. Vlotte communicatie en samenwerking. We werden op een vriendelijke en professionele manier geïnformeerd en geholpen. Van het inplannen van de kijkdagen tot het tekenen van het contract, er werd steeds kort op de bal gespeeld.

R. Schiabello (via Google review)

26/03/2023

Tot op heden enkel en alleen maar lof over Matisimmo. We hebben een woning via hun aangekocht en momenteel onze oude woning te koop staan bij hun. Alles verloopt vlekkeloos en geen enkele vraag is te veel voor hun. En wordt zelfs binnen een super korte tijdspanne beantwoord of verduidelijkt. De aankoop van de nieuwe woning verliep zeer snel, laten we hopen dat het verkopen van onze oude woning eens zo snel gaat gaan. 😊 Kristof, Jochim en 'Team' heel erg bedankt tot nu toe al! En veel succes in de toekomst!

Mick R. (via Google review)

22/03/2023

Het huis van onze ouders is snel verkocht geworden. Jochim heeft ons hier goed in begeleid. De waarde werd geschat en overeengekomen. De digitale impressie gaf een meerwaarde.

S. Wouters (via Google review)

14/03/2023

(Vertaald door Google) Erg blij met dit bureau, en vooral met de service van kristof. Altijd attent en super responsief! Ik kan niet wachten om terug te gaan naar mijn nieuwe eigendom. (Origineel) Très content de cette agence, et surtout du service de kristof. Toujours à l’écoute et super réactif ! Hâte de rentrer dans mon nouveau bien.

A. Thijssen (via Google review)

10/03/2023

Fantastische service gekregen bij de aankoop van de woning. Vlotte en eerlijke communicatie van Kristof. Je merkt echt dat ze hun job met hart en ziel uitoefenen. Een echte aanrader als je op zoekt bent naar een Immokantoor dat met je meedenkt!

E. Geelen (via Google review)

02/03/2023

Het team van Matisimmo heeft ons geweldig goed geholpen bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Kristof heeft een correcte prijsschatting gegeven, is perfect op de hoogte van de huidige wetgeving en heeft de nodige deskundigheid waardoor het dossier al snel helemaal in orde was. Het huis werd op de site heel goed in beeld gebracht en de digitale impressie bood zeker een meerwaarde. Verder werden we voortdurend op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Binnen de 3 weken was er een optie op het huis en ondertussen werd de verkoop ook officieel afgerond. Bedankt aan het hele team van Matissimo voor de goede communicatie, efficiënte werkwijze en professionele begeleiding tijdens het hele proces!

A. Lenaerts (via Google review)

20/03/2023

Duidelijke info en goed georganiseerd.

D. Van Loon (via Google review)

15/03/2023

Een dikke merci aan Matisimmo en vooral aan Stan voor de opvolging van ons dossier en aan Hanne voor de administratieve taken daaromtrent. Een snel en vlot verkoop van ons vastgoed op de Stevoortse kiezel was het resultaat. Op 2 weken tijd was ons pand verkocht. Matisimmo zorgde voor het bekomen van de nodige attesten. Het is allemaal heel vlotjes verlopen waarvoor onze dank. Met welgemeende groeten, Sonja en familie

V. Ghiotto (via Google review)

28/02/2023

Ons appartement was snel verkocht dankzij de goede connecties van makelaar Thomas !

T. Mercken (via Facebook review)

18/02/2023

Voor het eerst een huis moeten verkopen en dat is prima verlopen met de hulp van Jochim. Veel betere ervaring dan met de makelaar die we eerst hadden. Betere communicatie, betere terugkoppeling en vooral veel beter de opportuniteiten van het huis goed in de verf gezet.

B. Gerets (via Facebook review)

11/02/2023

Dit zijn echt mensen die met hun job bezig zijn,bedankt Jonas en heel de ploeg voor jullie inzet. Renee & Chretien

C. Champagne (via Google review)

26/01/2023

zeer vlotte verkoop van ons huis in As! zeer tevreden.

R. Maenen (via Facebook review)

20/01/2023

Het voorbije jaar kennis gemaakt met verschillende makelaars. Uiteindelijk gekozen voor Matisimmo. Zaakvoerder Kristof onderscheidt zich door zijn gedetailleerde voorbereiding, kennis van zaken en professionele aanpak. Hij weet zich omringd door een ook vriendelijk en sterk team, begeleidt het proces van begin tot einde, luistert naar de klant, komt met een advies, denkt in oplossingen en is bereid die extra stap te zetten. Schoolvoorbeeld van hoe het kan en hoe het zou moeten. Het huis was dan ook binnen 4 dagen verkocht ! Complimenten en nogmaals dank voor de sterke dienstverlening.

M. Hauben (via Facebook review)

23/01/2023

Vlotte communicatie voor de compromis getekend wordt, en heel goede opvolging nadien. Bedankt voor de vlotte samenwerking!

G. Sauwens (via Google review)

13/01/2023

Ik heb mijn eerste woning gekocht bij Kristof. Mijn ervaring met Matisimmo is vriendelijk, oprecht , behulpzaam, legt alles goed uit, zal altijd het uiterste doen zodat iedereen happy is. Kon me niet een beter makelaar inbeelden voor de aankoop van mijn eerste woning 😀🏡 Bedankt Kristof

M. Pirard (via Facebook review)

01/12/2022

Aankoop van een appartement door Kristof. Zeer vlotte communicatie en enorm vriendelijk! Een echte aanrader!

L. Hendrikx (via Google reviews)

06/12/2022

We werden duidelijk, professioneel en vriendelijk over het te verkopen appartement geïnformeert. Het bezoek aan het pand verliep goed. Na toezegging van ons dat we het appartement wenste te kopen hebben we duidelijk vernomen hoe alles in zijn werk zou gaan als we het appartement door jullie zouden laten verhuren. We zijn dus dik tevreden over Matisimmo!

G. Broers (via Google reviews)

09/12/2022

Matissimmo is een super goede en zeer vriendelijk immokantoor. We zijn super goed en snel geholpen door hen. We kregen op al onze vragen antwoorden, zelfs s avonds laat. Wij hebben zeker over niets te klagen gehad.

E. Pipeleers (via Google reviews)

10/12/2022

Mijn appartementen snel verkocht. Als je Kristof iets vraagt ,zal altijd u te hulp staan. Zeer vriendelijke man .

M.-A. Amorosi (via Google reviews)

05/01/2023

Onze eerste appartementje gekocht via Matisimmo. Heel tevreden, vooral van Jochim die ons heel goed heeft geholpen. Top bureau.

G. Verlinden (via Google review)

02/11/2022

Zeer goed geholpen door Stan bij de aankoop van onze nieuwe woning. Hij was steeds bereikbaar en bereid om ons te helpen met onze vragen. De foto's van het pand op de website kwamen ook heel goed overeen met de realiteit. Kortom een heel erg positieve ervaring.

B. Claes (via Google review)

26/11/2022

Zeer tevreden. Op korte tijd nu al twee keer goed geholpen door Stan. Zowel voor de aankoop van onze nieuwe woning als voor de verkoop van het appartement konden we altijd rekenen op een snelle service. Er werd uitgebreid de tijd genomen om een antwoord te bieden op al onze vragen en dit steeds op zeer vriendelijke wijze. Bedankt voor alle hulp. We appreciëren ten zeerste wat jullie allemaal voor ons gedaan hebben!

L. Menten (via Google review)

26/10/2022

Professionele en eerlijke begeleiding door Thomas bij de verkoop. Een aanrader!

M. Bijnens (via Google review)

17/10/2022

Appartement verkocht door Kristof. Legt alles goed uit van A tot Z. Vriendelijk, warm onthaal. Heel punctueel en gedetailleerd. Zeer professionele aanpak. Echte aanrader !

D. Cleuren (via Google review)

06/10/2022

Toppers zeer goed geholpen

E.V. Sverdlovsk (via Google review)

17/10/2022

van begin tot einde is alles vlekkeloos verlopen. zeer professioneel. appartement was snel verkocht. ze zijn zeer punctueel en gedetailleerd. Bedankt Kristof voor de fijne samenwerking.

A. Castro (via Facebook review)

14/09/2022

Eigenlijk alles... heel vriendelijk onthaal, eerlijke uitleg, veel inzet... en snel resultaat. sympathieke mensen met de nodige know how warm aanbevolen!

D. Schouterden (via Google review)

26/08/2022

Duidelijk, attent en kort op de bal. Van start tot einde helpen ze u verder tot je uw woonst hebt en wilt.

T. Peeters (via Google review)

30/08/2022

Zeer positieve ervaring. Ons appartement werd verkocht binnen de week. Alles is vlot en correct verlopen. Thomas is een toppertje. Bedankt ook aan de rest van het team. Matissimo is zeker aan te raden !!!

A. Verjans (via Google review)

07/09/2022

Heel vriendelijk onthaal en professionele aanpak! Zeker 5 sterren waardig

S. Ekici (via Google review)

15/09/2022

Alles met Stan besproken, duidelijk en to the point! Goede en juiste afspraken gemaakt en op voorhand alles door genomen. Niet dat ik het ga doen … maar zo wil ik elke week een huis kopen! Frank 😋

F. Vanstreels (via Google review)

25/09/2022

Al twee keer hebben we mogen genieten van een fantastische service bij Matisimmo. Aan de laatste verkoop hingen veel emoties vast, toch ging Thomas hier steeds zeer respectvol en professioneel mee om. Matisimmo brengt de eigendom prachtig in beeld en geeft een correcte prijsschatting. Hierdoor was het pand dan ook binnen de twee weken met een goed gevoel verkocht. Als zelfs de notaris zegt dat ze een van de weinige zijn die op deze manier hun dossiers in orde hebben en de koper en verkoper zeer professioneel begeleiden, dan is dat een mega compliment. Ook alle medewerkers van Matisimmo communiceren correct en zijn behulpzaam. Dank je wel Jort, Thomas, Hanne en het gehele team van Matisimmo.

S. Vanstipelen (via Google review)

24/08/2022

Woning gekocht bij Matisimmo, Jort is een zeer oprechte makelaar die altijd snel op mails, sms en zijn gsm reageerde. Ik ben zeer tevreden van de hele ervaring, van eerste bezichtiging (waarbij ook de minder goede kantjes van de woning eerlijk getoond werden), tot onderhandeling, tot de duidelijke uitleg van de verkoopovereenkomst. Ook de medewerkers in Bilzen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Al bij al, uitstekende ervaring bij Matisimmo en zeker aan te raden.

Raheed Bolia (via google review)

12/08/2022

Nadat mijn huis eerst een half jaar te koop werd aangeboden via Immo Swennen Diepenbeek (totaal geen communicatie) was mijn huis bij Matisimmo snel verkocht. Juiste schatting, goede presentatie op verschillende websites en dit dankzij Joachim. Komen al hun beloftes na. TOP!

Jean-Marie Bomans (via google review)

25/07/2022

Wij hebben Kristof en zijn team ingeschakeld voor de verkoop van het huis van mijn ouders. Het was geen makkelijk verkoopbaar huis maar toch was de klus binnen de 2 weken geklaard. Ik ben zeer tevreden over de correcte en eerlijke aanpak. Wij werden continu en snel op de hoogte gebracht van de stand van zaken. Kristof was altijd bereikbaar en betrokken en elke vraag of obstakel werd professioneel en discreet afgehandeld. Bedankt!

B. Theunissen (via Google review)

05/07/2022

Ondanks het bij ons een moeilijk dossier was toch alles uit de kast gehaald. Duidelijke communicatie en er wordt telkens snel gereageerd!

D. Rynders (via Google review)

28/06/2022

Prima service.Komen hun beloften helemaal na.Zeer snel verkocht,binnen de week,aan de afgesproken prijs.Staan altijd klaar om u met raad en daad bij te staan,zelfs in het weekend.Zijn zeer professioneel,een absolute aanrader.Bedankt Stan voor de snelle verkoop en de moeite die u hebt gedaan om de verkoop tot een goed einde te brengen.Matisimmo is daarom een top team,beter dan de beste.Magda & Henri

H. Rynders (via Google review)

26/06/2022

Samen met mijn vriendin hebben we een geweldig appartement gevonden in Hoeselt. Thomas de makelaar heeft ons hier super goed bij geholpen, voldoende uitleg gegeven en met al onze vragen konden we bij hem terecht, waarvoor nog eens bedankt Thomas en Matisimmo om onze droom te verwezenlijken! :)

Q. Aussems (via Google review)

22/06/2022

Vriendelijk en behulpzaam.

D. Liebens (via Google review)

17/06/2022

Goede service, een vlot verloop en goed bereikbaar. Dank aan Kristof, zeer goede makelaar.

R. Rouffa (via Facebook review)

17/06/2022

Gisteren bij Stan Antheunis de compromis getekend van onze toekomstige woning. Het was een verademing om een makelaar als Stan te ontmoeten. Vanaf moment één liet Stan een goede indruk na, dat gevoel werd gaandeweg enkel extra bevestigd. Altijd bereikbaar, uiterst flexibel, heel begripvol en immer vriendelijk. Meer tevreden kunnen we niet zijn, nogmaals bedankt!

H. Schrgrs (via Facebook review)

13/06/2022

vlot contact en snel geregeld.

L. Coppens (via Facebook review)

10/06/2022

Goede en snelle service!

B. Janssen (via Google review)

09/06/2022

Bedankt voor de goede service, we zijn blij dat alles zo vlot en professioneel is verlopen.

J. Debrus (via Facebook review)

07/06/2022

Heel vlotte samenwerking met het vastgoedkantoor. Veel informatie over te volgen procedures en hulp bij de nodige aanvragen en documenten. Verkoop bouwgrond is snel en vlot verlopen. Prettige samenwerking . Dank.

I. Lammens (via Google review)

27/05/2022

Een top makelaar die het hart op de juiste plaats heeft. Iemand wat waar maakt wat hij zegt! Wij zijn heel tevreden met de professionele en amicale en super vriendelijke aanpak. Groetjes Jessie en Guy

J. Tychon (via Facebook review)

27/05/2022

Zeer vriendelijk en helpen je zeer goed. De juiste info. Super.

R. Aerts (via Google review)

23/05/2022

Wij zijn tot nu toe heel tevreden over Matisimmo makelaars, en zeker over de werkwijze van Dhr. Kristof Borrenberghs zou zeggen ga zo door

G. Thimister (via Google review)

19/05/2022

Kristof Borrenberghs heeft ons zeer prettig en ter zake kundig geholpen, ook ná aankoop van de grond.

V. Sabee (via Google review)

12/05/2022

Super vlotte verkoop,zeer sympathieke en eerlijke makelaar Kristof Borrenberghs, dankuwel ,mvg Diana en Bart en kinderen ,Top 👍👍

D. Makropoulos (via Facebook review)

12/05/2022

Als jong koppel onze eerste stap gezet in onze toekomst! En met Stan van matisimmo een zeer bekwame, correcte, vriendelijke en zeer behulpzame vastgoedmakelaar gehad! Op elk moment van de dag was hij bereid je alle info te geven die wij nodig hadden om onze beslissing te kunnen maken voor onze bouwgrond en dit steeds op een hele vriendelijke manier! Wij zijn als koppel zeer tevreden van Stan en Matisimmo! Nu kan onze toekomst opgebouwd worden!

L. Chapelle (via Google review)

08/05/2022

Een duidelijke en correcte makelaar. Ze gaan geen vraag uit de weg en beantwoorden alles correct.

R. Leenders (via Google review)

03/05/2022

Wij hebben onze woning te koop gesteld begin januari 2022 bij Matisimmo. Onmiddellijke had ik een goed gevoel tijdens de eerste kennismaking en de professionele begeleiding van deze. We hebben er onmiddellijk een overeenkomst gesloten tot verkoop van onze woning. Tot heden ,bij effectieve verkoop van de woning, hebben we er geen moment spijt van gehad dit makelaars kantoor gekozen te hebben. Tijdens de ganse procedure, van begin tot einde, is er steeds een correcte opvolging gebeurd. We werden up to date gehouden over het reilen en zeilen van de verkoop. We konden steeds met al onze vragen terecht en werden ook steeds vriendelijk te antwoord gestaan. Ik raad dit makelaarskantoor ten zeerste aan aan potentiële klanten (verkopers). Bij een volgende nood aan een makelaar zullen wij er geen minuut over aarzelen weer terug kantoor Matisimmo te kiezen. Wat is er vooral bijgebleven: -bekwame betrokkenheid -professionalisme -vriendelijkheid alle personeel, zowel fysisch contact als op afstand -warme ontvangsten -zeer goede omkadering, foto's, uitleg, media etc.... -zeer grote correctheid in uitvoering Al bij al is Matisimmo TOP. Mvg STULENS Daniel, verkoop woning Eendepoelstr 12 Bilzen

D. Stulens (via Google review)

02/05/2022

Als jong koppel onze eerste stap gezet in onze toekomst! En met Stan van matisimmo een zeer bekwame, correcte, vriendelijke en zeer behulpzame vastgoedmakelaar gehad! Op elk moment van de dag was hij bereid je alle info te geven die wij nodig hadden om onze beslissing te kunnen maken voor onze bouwgrond en dit steeds op een hele vriendelijke manier! Wij zijn als koppel zeer tevreden van Stan en Matisimmo! Nu kan onze toekomst opgebouwd worden!

I. Vanstipelen (via Facebook review)

Uw ideale woning vinden?

Laat weten wat U zoekt
Wij helpen U verder!

BLIJF OP DE HOOGTE
Uw ideale woning vinden?