Onze klanten aan het woord

Met meer dan 100 reviews op Google en Facebook tezamen en een totale score van 4,9/5, laten we u hieronder graag kennis maken met enkele recente ervaringen van onze klanten die omschrijven waar wij voor staan.


01/12/2022

Aankoop van een appartement door Kristof. Zeer vlotte communicatie en enorm vriendelijk! Een echte aanrader!

L. Hendrikx (via Google reviews)

06/12/2022

We werden duidelijk, professioneel en vriendelijk over het te verkopen appartement geïnformeert. Het bezoek aan het pand verliep goed. Na toezegging van ons dat we het appartement wenste te kopen hebben we duidelijk vernomen hoe alles in zijn werk zou gaan als we het appartement door jullie zouden laten verhuren. We zijn dus dik tevreden over Matisimmo!

G. Broers (via Google reviews)

09/12/2022

Matissimmo is een super goede en zeer vriendelijk immokantoor. We zijn super goed en snel geholpen door hen. We kregen op al onze vragen antwoorden, zelfs s avonds laat. Wij hebben zeker over niets te klagen gehad.

E. Pipeleers (via Google reviews)

10/12/2022

Mijn appartementen snel verkocht. Als je Kristof iets vraagt ,zal altijd u te hulp staan. Zeer vriendelijke man .

M.-A. Amorosi (via Google reviews)

05/01/2023

Onze eerste appartementje gekocht via Matisimmo. Heel tevreden, vooral van Jochim die ons heel goed heeft geholpen. Top bureau.

G. Verlinden (via Google review)

02/11/2022

Zeer goed geholpen door Stan bij de aankoop van onze nieuwe woning. Hij was steeds bereikbaar en bereid om ons te helpen met onze vragen. De foto's van het pand op de website kwamen ook heel goed overeen met de realiteit. Kortom een heel erg positieve ervaring.

B. Claes (via Google review)

26/11/2022

Zeer tevreden. Op korte tijd nu al twee keer goed geholpen door Stan. Zowel voor de aankoop van onze nieuwe woning als voor de verkoop van het appartement konden we altijd rekenen op een snelle service. Er werd uitgebreid de tijd genomen om een antwoord te bieden op al onze vragen en dit steeds op zeer vriendelijke wijze. Bedankt voor alle hulp. We appreciëren ten zeerste wat jullie allemaal voor ons gedaan hebben!

L. Menten (via Google review)

26/10/2022

Professionele en eerlijke begeleiding door Thomas bij de verkoop. Een aanrader!

M. Bijnens (via Google review)

17/10/2022

Appartement verkocht door Kristof. Legt alles goed uit van A tot Z. Vriendelijk, warm onthaal. Heel punctueel en gedetailleerd. Zeer professionele aanpak. Echte aanrader !

D. Cleuren (via Google review)

06/10/2022

Toppers zeer goed geholpen

E.V. Sverdlovsk (via Google review)

17/10/2022

van begin tot einde is alles vlekkeloos verlopen. zeer professioneel. appartement was snel verkocht. ze zijn zeer punctueel en gedetailleerd. Bedankt Kristof voor de fijne samenwerking.

A. Castro (via Facebook review)

14/09/2022

Eigenlijk alles... heel vriendelijk onthaal, eerlijke uitleg, veel inzet... en snel resultaat. sympathieke mensen met de nodige know how warm aanbevolen!

D. Schouterden (via Google review)

26/08/2022

Duidelijk, attent en kort op de bal. Van start tot einde helpen ze u verder tot je uw woonst hebt en wilt.

T. Peeters (via Google review)

30/08/2022

Zeer positieve ervaring. Ons appartement werd verkocht binnen de week. Alles is vlot en correct verlopen. Thomas is een toppertje. Bedankt ook aan de rest van het team. Matissimo is zeker aan te raden !!!

A. Verjans (via Google review)

07/09/2022

Heel vriendelijk onthaal en professionele aanpak! Zeker 5 sterren waardig

S. Ekici (via Google review)

15/09/2022

Alles met Stan besproken, duidelijk en to the point! Goede en juiste afspraken gemaakt en op voorhand alles door genomen. Niet dat ik het ga doen … maar zo wil ik elke week een huis kopen! Frank 😋

F. Vanstreels (via Google review)

25/09/2022

Al twee keer hebben we mogen genieten van een fantastische service bij Matisimmo. Aan de laatste verkoop hingen veel emoties vast, toch ging Thomas hier steeds zeer respectvol en professioneel mee om. Matisimmo brengt de eigendom prachtig in beeld en geeft een correcte prijsschatting. Hierdoor was het pand dan ook binnen de twee weken met een goed gevoel verkocht. Als zelfs de notaris zegt dat ze een van de weinige zijn die op deze manier hun dossiers in orde hebben en de koper en verkoper zeer professioneel begeleiden, dan is dat een mega compliment. Ook alle medewerkers van Matisimmo communiceren correct en zijn behulpzaam. Dank je wel Jort, Thomas, Hanne en het gehele team van Matisimmo.

S. Vanstipelen (via Google review)

24/08/2022

Woning gekocht bij Matisimmo, Jort is een zeer oprechte makelaar die altijd snel op mails, sms en zijn gsm reageerde. Ik ben zeer tevreden van de hele ervaring, van eerste bezichtiging (waarbij ook de minder goede kantjes van de woning eerlijk getoond werden), tot onderhandeling, tot de duidelijke uitleg van de verkoopovereenkomst. Ook de medewerkers in Bilzen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Al bij al, uitstekende ervaring bij Matisimmo en zeker aan te raden.

Raheed Bolia (via google review)

12/08/2022

Nadat mijn huis eerst een half jaar te koop werd aangeboden via Immo Swennen Diepenbeek (totaal geen communicatie) was mijn huis bij Matisimmo snel verkocht. Juiste schatting, goede presentatie op verschillende websites en dit dankzij Joachim. Komen al hun beloftes na. TOP!

Jean-Marie Bomans (via google review)

25/07/2022

Wij hebben Kristof en zijn team ingeschakeld voor de verkoop van het huis van mijn ouders. Het was geen makkelijk verkoopbaar huis maar toch was de klus binnen de 2 weken geklaard. Ik ben zeer tevreden over de correcte en eerlijke aanpak. Wij werden continu en snel op de hoogte gebracht van de stand van zaken. Kristof was altijd bereikbaar en betrokken en elke vraag of obstakel werd professioneel en discreet afgehandeld. Bedankt!

B. Theunissen (via Google review)

05/07/2022

Ondanks het bij ons een moeilijk dossier was toch alles uit de kast gehaald. Duidelijke communicatie en er wordt telkens snel gereageerd!

D. Rynders (via Google review)

28/06/2022

Prima service.Komen hun beloften helemaal na.Zeer snel verkocht,binnen de week,aan de afgesproken prijs.Staan altijd klaar om u met raad en daad bij te staan,zelfs in het weekend.Zijn zeer professioneel,een absolute aanrader.Bedankt Stan voor de snelle verkoop en de moeite die u hebt gedaan om de verkoop tot een goed einde te brengen.Matisimmo is daarom een top team,beter dan de beste.Magda & Henri

H. Rynders (via Google review)

26/06/2022

Samen met mijn vriendin hebben we een geweldig appartement gevonden in Hoeselt. Thomas de makelaar heeft ons hier super goed bij geholpen, voldoende uitleg gegeven en met al onze vragen konden we bij hem terecht, waarvoor nog eens bedankt Thomas en Matisimmo om onze droom te verwezenlijken! :)

Q. Aussems (via Google review)

22/06/2022

Vriendelijk en behulpzaam.

D. Liebens (via Google review)

17/06/2022

Goede service, een vlot verloop en goed bereikbaar. Dank aan Kristof, zeer goede makelaar.

R. Rouffa (via Facebook review)

17/06/2022

Gisteren bij Stan Antheunis de compromis getekend van onze toekomstige woning. Het was een verademing om een makelaar als Stan te ontmoeten. Vanaf moment één liet Stan een goede indruk na, dat gevoel werd gaandeweg enkel extra bevestigd. Altijd bereikbaar, uiterst flexibel, heel begripvol en immer vriendelijk. Meer tevreden kunnen we niet zijn, nogmaals bedankt!

H. Schrgrs (via Facebook review)

13/06/2022

vlot contact en snel geregeld.

L. Coppens (via Facebook review)

10/06/2022

Goede en snelle service!

B. Janssen (via Google review)

09/06/2022

Bedankt voor de goede service, we zijn blij dat alles zo vlot en professioneel is verlopen.

J. Debrus (via Facebook review)

07/06/2022

Heel vlotte samenwerking met het vastgoedkantoor. Veel informatie over te volgen procedures en hulp bij de nodige aanvragen en documenten. Verkoop bouwgrond is snel en vlot verlopen. Prettige samenwerking . Dank.

I. Lammens (via Google review)

27/05/2022

Een top makelaar die het hart op de juiste plaats heeft. Iemand wat waar maakt wat hij zegt! Wij zijn heel tevreden met de professionele en amicale en super vriendelijke aanpak. Groetjes Jessie en Guy

J. Tychon (via Facebook review)

27/05/2022

Zeer vriendelijk en helpen je zeer goed. De juiste info. Super.

R. Aerts (via Google review)

23/05/2022

Wij zijn tot nu toe heel tevreden over Matisimmo makelaars, en zeker over de werkwijze van Dhr. Kristof Borrenberghs zou zeggen ga zo door

G. Thimister (via Google review)

19/05/2022

Kristof Borrenberghs heeft ons zeer prettig en ter zake kundig geholpen, ook ná aankoop van de grond.

V. Sabee (via Google review)

12/05/2022

Super vlotte verkoop,zeer sympathieke en eerlijke makelaar Kristof Borrenberghs, dankuwel ,mvg Diana en Bart en kinderen ,Top 👍👍

D. Makropoulos (via Facebook review)

12/05/2022

Als jong koppel onze eerste stap gezet in onze toekomst! En met Stan van matisimmo een zeer bekwame, correcte, vriendelijke en zeer behulpzame vastgoedmakelaar gehad! Op elk moment van de dag was hij bereid je alle info te geven die wij nodig hadden om onze beslissing te kunnen maken voor onze bouwgrond en dit steeds op een hele vriendelijke manier! Wij zijn als koppel zeer tevreden van Stan en Matisimmo! Nu kan onze toekomst opgebouwd worden!

L. Chapelle (via Google review)

08/05/2022

Een duidelijke en correcte makelaar. Ze gaan geen vraag uit de weg en beantwoorden alles correct.

R. Leenders (via Google review)

03/05/2022

Wij hebben onze woning te koop gesteld begin januari 2022 bij Matisimmo. Onmiddellijke had ik een goed gevoel tijdens de eerste kennismaking en de professionele begeleiding van deze. We hebben er onmiddellijk een overeenkomst gesloten tot verkoop van onze woning. Tot heden ,bij effectieve verkoop van de woning, hebben we er geen moment spijt van gehad dit makelaars kantoor gekozen te hebben. Tijdens de ganse procedure, van begin tot einde, is er steeds een correcte opvolging gebeurd. We werden up to date gehouden over het reilen en zeilen van de verkoop. We konden steeds met al onze vragen terecht en werden ook steeds vriendelijk te antwoord gestaan. Ik raad dit makelaarskantoor ten zeerste aan aan potentiële klanten (verkopers). Bij een volgende nood aan een makelaar zullen wij er geen minuut over aarzelen weer terug kantoor Matisimmo te kiezen. Wat is er vooral bijgebleven: -bekwame betrokkenheid -professionalisme -vriendelijkheid alle personeel, zowel fysisch contact als op afstand -warme ontvangsten -zeer goede omkadering, foto's, uitleg, media etc.... -zeer grote correctheid in uitvoering Al bij al is Matisimmo TOP. Mvg STULENS Daniel, verkoop woning Eendepoelstr 12 Bilzen

D. Stulens (via Google review)

02/05/2022

Als jong koppel onze eerste stap gezet in onze toekomst! En met Stan van matisimmo een zeer bekwame, correcte, vriendelijke en zeer behulpzame vastgoedmakelaar gehad! Op elk moment van de dag was hij bereid je alle info te geven die wij nodig hadden om onze beslissing te kunnen maken voor onze bouwgrond en dit steeds op een hele vriendelijke manier! Wij zijn als koppel zeer tevreden van Stan en Matisimmo! Nu kan onze toekomst opgebouwd worden!

I. Vanstipelen (via Facebook review)

Uw ideale woning vinden?

Laat weten wat U zoekt
Wij helpen U verder!

BLIJF OP DE HOOGTE
Uw ideale woning vinden?