Over ons

Matisimmo Vastgoed biedt bemiddeling en begeleiding voor zowel koper, huurder als eigenaar in hun eigen belangrijk proces, hetzij een tekoopstelling, verhuring of zoektocht. Echter onderscheiden we ons graag in deze diensten met ons maatwerk en onze aanpak, zo tonen we dat toch niet iedere makelaar hetzelfde is zoals vaak gedacht wordt.

Het kantoor is ontstaan met de jarenlange ervaring en kennis van makelaar Kristof Borrenberghs. De gedrevenheid bracht een jong en dynamisch team van 10 enthousiaste medewerkers bij elkaar met ieder zijn verantwoordelijkheid en samen goed voor meer dan 40 jaar ervaring. Tevens behartigt iedere makelaar zijn eigen regio’s waardoor Matisimmo Vastgoed niet enkel een persoonlijke aanpak garandeert maar ook buiten Bilzen een toonaangevende speler is.


Het team


Kristof Borrenberghs

Kristof Borrenberghs

Zaakvoerder

Gedreven door en met een passie voor vastgoed runt Kristof Matisimmo. Klanten een service op maat aanbieden, daar stelt hij zich graag verantwoordelijk voor. Buiten vastgoed spendeert Kristof zijn tijd graag aan zijn gezin of een culinaire avond.

Jort Schops

Jort Schops

Sales manager

Met jarenlange ervaring in het vastgoed is Jort binnen Matisimmo een toegewijde collega, die met zijn kennis het team ondersteunt en begeleidt. Thuis is Jort een echte familieman en geniet hij van zijn gezin als trotse papa van 2 kinderen.

Lotte Huls

Lotte Huls

Office manager

Matisimmo kan met Lotte rekenen op een nauwe opvolging en ondersteuning van het reilen en zeilen binnen het kantoor. Ze behartigt dan ook een allround takenpakket. Na de uren geniet Lotte van het leven met haar gezin.

Hanne Kuypers

Hanne Kuypers

Commercieel medewerkster

Als eerste medewerker van Matisimmo is Hanne een vaste waarde binnen het kantoor. Met een brede waaier aan kennis leidt ze uw verkoop intern in goede banen. Ook naast de werkvloer is Hanne een rots in de branding, voor haar partner en 2 kindjes.

Thomas Soubry

Thomas Soubry

Regiospecialist

Al van het prille begin bouwde Thomas mee aan Matisimmo. Zijn empathisch en sociaal karakter typeren zijn succes in het vastgoed. De gedrevenheid die Thomas heeft als makelaar zal je ook terug vinden in zijn voetbalcarrière.

Jochim Vandebroek

Jochim Vandebroek

Regiospecialist

Jochim behoort ook al van het begin tot de kern van Matisimmo. Hij genoot een opleiding als ingenieur maar koos toch voor de uitdaging van makelaardij, de juiste keuze zo blijkt! Buiten vastgoed is Jochim een zorgzame papa van 4 kinderen.

Celine Vanheusden

Celine Vanheusden

Verantwoordelijke voor verhuur

Celine zet zich met de nodige zorg en verantwoordelijkheid in voor de dienst verhuur. Zowel op als naast de werkvloer wordt ze aanzien als een goedlachs en optimistisch persoon. Daarbuiten geniet Celine van haar sportief en sociaal leven.

Stan Antheunis

Stan Antheunis

Regiospecialist

Eveneens Stan genoot van een opleiding als ingenieur maar volgde zijn interesse voor vastgoed en is ondertussen gegroeid tot een sterke schakel binnen het team. Stan en zijn vriendin hebben een gedeelde passie voor natuur en dieren.

Jonas Berx

Jonas Berx

Regiospecialist

Gemotiveerd en vastberaden voor het vastgoed vult Jonas ons team verder aan. Zijn enthousiaste en gedreven karakter typeren zijn passie voor vastgoed. Daarbuiten geniet Jonas van een culinaire avond en workout in de fitness.

Chris Mouchaers

Chris Mouchaers

Regiospecialist

Met zijn enthousiasme voor vastgoed en oog voor detail is Chris een waardevolle collega binnen het Matisimmo team. Naast de werkvloer vind je hem terug op de fiets of bij zijn gezin.

Medewerker placeholder

Verschijn jij hier binnenkort?

Solliciteer nu!

Wij zijn thuis

in de commerciële en juridische aspecten van verkoop van vastgoed. Bovendien werken wij nauw samen met onderstaande experten:

  • Bouwexpert
  • Architect
  • Fiscaal-financieel expert/adviseur
  • Energiedeskundige
  • Erkend schatter
  • Beëdigd landmeter
  • Bancair expert


Wij zijn thuis