Verkoop

Matisimmo stelt zich graag als ideale partij voor de bemiddeling van uw onroerend goed. Samen doorlopen we een zorgeloos verkoopproces waarbij onze unieke aanpak op maat een succesvol resultaat garandeert. U kan rekenen op een professionele begeleiding van A tot Z aangepast aan uw wensen.

Onderstaande tijdlijn geeft u alvast een globaal overzicht over het verloop, de details bespreken we graag met u in een kennismakingsgesprek.


1. Schatting en ondertekening opdracht

Uw regioverantwoordelijke komt ter plaatse voor een vrijblijvende en gratis schatting. Er wordt een realistische en marktconforme waardebepaling opgesteld aan de huidige prijszetting. Vervolgens beslist u of we overgaan tot een samenwerking.

1. Schatting en ondertekening opdracht

2. Foto’s

Onze professionele fotograaf zorgt voor een mooie en kwalitatieve presentatie van uw onroerend goed. De reportage is steeds op maat van uw wensen.

2. Foto’s

3. Publiciteit

Wij verzorgen een professionele vertoning van uw onroerend goed, onderbouwd met uitgebreide informatie en een kwalitatieve fotoreportage. Er wordt gepubliceerd op alle bekende immosites.

3. Publiciteit

4. Bord te koop

Om uw onroerend goed nog meer in de verf te zetten, breiden we de publiciteit uit met zichtbaarheid in het straatbeeld.

4. Bord te koop

5. Bezichtigingen

Onze makelaars begeleiden de kandidaat-kopers tijdens de bezichtiging met hun ervaring en expertise, rekening houdend met het feit dat elke pand uniek is.

5. Bezichtigingen

6. Bodonderhandelingen

Onderhandelen behoort tot de dagelijkse taken van onze makelaars, zij doen hun uiterste best om u te adviseren en te begeleiden om zo de beste verkoopprijs te behalen.

6. Bodonderhandelingen

7. Verkoopovereenkomst

Bij aanvaarding van het bod wordt het officiëler; de verkoopovereenkomst wordt opgesteld in samenwerking met uw notaris en staat klaar om ondertekend te worden.

7. Verkoopovereenkomst

8. Sticker verkocht

De makelaar zal zowel online als in het straatbeeld ervoor zorgen dat het algemeen bekend is dat uw onroerend goed verkocht is.

8. Sticker verkocht

9. Akte en sleuteloverdracht

Proficiat, uw onroerend goed is definitief verkocht! De koper kan nu de sleutels in ontvangst nemen en van uw huis zijn thuis maken.

9. Akte en sleuteloverdracht

Contacteer ons

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.

Uw ideale woning vinden?

Laat weten wat u zoekt
Wij helpen u verder!

BLIJF OP DE HOOGTE
Uw ideale woning vinden?