4.9/5 | Uitstekend

Uw eigendom verkopen?

Gratis en marktconforme waardebepaling
Geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting

Gratis waardebepaling

Vastgoed op maat

Dit mag u alvast letterlijk nemen!

Matisimmo is een vertrouwd en toonaangevend kantoor gedreven door gepassioneerde vastgoedprofessionals, waarbij onze unieke aanpak op maat een succesvol resultaat garandeert.
We onderscheiden ons dan ook graag door het leveren van maatwerk, enerzijds voor de tekoopstelling en anderzijds in de samenwerking met onze klanten.

Uit onderzoek is gebleken dat een onroerend goed zich niet meer verkoopt wanneer er enkel een verkoopsbord in de tuin en een fotoreportage op internet wordt geplaatst.

"Als u niet gezien wordt, zult u ook nooit een positieve indruk achterlaten!"

Matisimmo is gespecialiseerd in het accentueren van de sterke punten van uw pand! Daar elke woonst uniek is analyseren en presenteren we alle perspectieven van uw onroerend goed met een team van specialisten.

Op deze manier steekt uw woning, appartement of bouwgrond er boven uit en vinden we de geschikte koper.

Team foto Matisimmo
Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Onze ervaren vastgoedprofessional geeft u correct en eerlijk advies over de waarde van uw onroerend goed. De juiste prijszetting is immers de sleutel tot een goede verkoop of verhuur. Wenst u uw onroerend goed te verkopen via een vastgoedprofessional? Contacteer ons via onderstaande button voor een vrijblijvende schatting.

Gratis schatting
Professionele presentatie

Professionele presentatie

Onze fotograaf zorgt voor een realistische en kwalitatieve presentatie van uw onroerend goed. In combinatie met onze unieke tools accentueren we de sterke punten van uw pand. Voor de minder sterke punten bieden we een oplossing 'op maat'.

Krachtige publiciteit

Krachtige publiciteit

Uw pand verdient de volledige aandacht, daarom zetten we graag in op een professionele vertoning van uw onroerend goed. Er wordt zowel op onze eigen website en de meest bekende immosites gepubliceerd als op sociale en geschreven media.

Neem een kijkje in onze kantoren

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

24/08/2022

Woning gekocht bij Matisimmo, Jort is een zeer oprechte makelaar die altijd snel op mails, sms en zijn gsm reageerde. Ik ben zeer tevreden van de hele ervaring, van eerste bezichtiging (waarbij ook de minder goede kantjes van de woning eerlijk getoond werden), tot onderhandeling, tot de duidelijke uitleg van de verkoopovereenkomst. Ook de medewerkers in Bilzen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Al bij al, uitstekende ervaring bij Matisimmo en zeker aan te raden.

Raheed Bolia (via google review)

12/08/2022

Nadat mijn huis eerst een half jaar te koop werd aangeboden via Immo Swennen Diepenbeek (totaal geen communicatie) was mijn huis bij Matisimmo snel verkocht. Juiste schatting, goede presentatie op verschillende websites en dit dankzij Joachim. Komen al hun beloftes na. TOP!

Jean-Marie Bomans (via google review)

25/07/2022

Wij hebben Kristof en zijn team ingeschakeld voor de verkoop van het huis van mijn ouders. Het was geen makkelijk verkoopbaar huis maar toch was de klus binnen de 2 weken geklaard. Ik ben zeer tevreden over de correcte en eerlijke aanpak. Wij werden continu en snel op de hoogte gebracht van de stand van zaken. Kristof was altijd bereikbaar en betrokken en elke vraag of obstakel werd professioneel en discreet afgehandeld. Bedankt!

B. Theunissen (via Google review)

05/07/2022

Ondanks het bij ons een moeilijk dossier was toch alles uit de kast gehaald. Duidelijke communicatie en er wordt telkens snel gereageerd!

D. Rynders (via Google review)

28/06/2022

Prima service.Komen hun beloften helemaal na.Zeer snel verkocht,binnen de week,aan de afgesproken prijs.Staan altijd klaar om u met raad en daad bij te staan,zelfs in het weekend.Zijn zeer professioneel,een absolute aanrader.Bedankt Stan voor de snelle verkoop en de moeite die u hebt gedaan om de verkoop tot een goed einde te brengen.Matisimmo is daarom een top team,beter dan de beste.Magda & Henri

H. Rynders (via Google review)

26/06/2022

Samen met mijn vriendin hebben we een geweldig appartement gevonden in Hoeselt. Thomas de makelaar heeft ons hier super goed bij geholpen, voldoende uitleg gegeven en met al onze vragen konden we bij hem terecht, waarvoor nog eens bedankt Thomas en Matisimmo om onze droom te verwezenlijken! :)

Q. Aussems (via Google review)

22/06/2022

Vriendelijk en behulpzaam.

D. Liebens (via Google review)

17/06/2022

Goede service, een vlot verloop en goed bereikbaar. Dank aan Kristof, zeer goede makelaar.

R. Rouffa (via Facebook review)

Uw ideale woning vinden?

Laat weten wat u zoekt
Wij helpen u verder!

Blijf op de hoogte
Uw ideale woning vinden?