4.9/5 | Uitstekend

Uw eigendom verkopen?

Gratis en marktconforme waardebepaling
Geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting

Gratis waardebepaling

Vastgoed op maat

Dit mag u alvast letterlijk nemen!

Matisimmo is een vertrouwd en toonaangevend kantoor gedreven door gepassioneerde vastgoedprofessionals, waarbij onze unieke aanpak op maat een succesvol resultaat garandeert.
We onderscheiden ons dan ook graag door het leveren van maatwerk, enerzijds voor de tekoopstelling en anderzijds in de samenwerking met onze klanten.

Uit onderzoek is gebleken dat een onroerend goed zich niet meer verkoopt wanneer er enkel een verkoopsbord in de tuin en een fotoreportage op internet wordt geplaatst.

"Als u niet gezien wordt, zult u ook nooit een positieve indruk achterlaten!"

Matisimmo is gespecialiseerd in het accentueren van de sterke punten van uw pand! Daar elke woonst uniek is analyseren en presenteren we alle perspectieven van uw onroerend goed met een team van specialisten.

Op deze manier steekt uw woning, appartement of bouwgrond er boven uit en vinden we de geschikte koper.

Team foto Matisimmo
Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Onze ervaren vastgoedprofessional geeft u correct en eerlijk advies over de waarde van uw onroerend goed. De juiste prijszetting is immers de sleutel tot een goede verkoop of verhuur. Wenst u uw onroerend goed te verkopen via een vastgoedprofessional? Contacteer ons via onderstaande button voor een vrijblijvende schatting.

Gratis schatting
Professionele presentatie

Professionele presentatie

Onze fotograaf zorgt voor een realistische en kwalitatieve presentatie van uw onroerend goed. In combinatie met onze unieke tools accentueren we de sterke punten van uw pand. Voor de minder sterke punten bieden we een oplossing 'op maat'.

Krachtige publiciteit

Krachtige publiciteit

Uw pand verdient de volledige aandacht, daarom zetten we graag in op een professionele vertoning van uw onroerend goed. Er wordt zowel op onze eigen website en de meest bekende immosites gepubliceerd als op sociale en geschreven media.

Neem een kijkje in onze kantoren

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

18/03/2024

Heel behulpzaam en vriendelijke uitleg gehad.

J. Cuipers (via Google review)

08/03/2024

Bedankt aan Matisimmo en specifiek aan Jort voor de vlotte verkoop! Altijd open communicatie en een aangename samenwerking.

K. Roox (via Google review)

01/03/2024

Hoi hoi allen, wij willen hierbij onze mening geven over het kantoor en de medewerkers van Matisimmo. We zijn uitermate tevreden over de werkwijze van hun. Wij hebben Jochim als makelaar. Hij is heel bekwaam in zijn vak, vriendelijk, behulpzaam. En legt alles zeer goed uit, zodat je ook begrijpt wat er gezegd wordt. Hij neemt de tijd voor je, wat wel heel prettig is. Als je hem belt en hij op dat moment niet zou kunnen opnemen, belt hij zsm terug. Afspraken worden heel goed nagekomen. En bij tekenen van het compromis krijg je ook nog eens een heel leuk en lekker presentje. Kortom wij raden dit kantoor, gelegen te Bilzen, dan ook aan iedereen aan. Wij hebben al eerder met een makelaarskantoor gewerkt, maar de ervaring die wij bij Matisimmo hebben, hadden we niet eerder. Echt zeer goed, een echter aanrader. Bedankt Jochim en medecollega's. Ons appartement was namelijk binnen 2 weken dan ook verkocht. ☺️☺️☺️👌👌👌💪💪💪. Echt een powerteam. Groetjes Elisabeth Brieger en Peter van den Berg

E. Van Den Berg (via Facebook review)

Dankzij onze makelaar Jort is ons huis binnen de week verkocht. Jort is een vriendelijke, professionele, enthousiaste en betrouwbare topper in zijn vak. Hij is altijd bereikbaar en communiceert vlot, correct en duidelijk. Dank je wel voor de aangename samenwerking! Vriendelijke groeten, Linda.

L. Gilis (via Google review)

04/02/2024

Jonas heeft een uitstekende prestatie geleverd bij de verkoop van ons huis. Zijn professionaliteit, aandacht voor detail en passie voor zijn vak kwamen duidelijk naar voren. Hij heeft alles perfect geregeld en was altijd beschikbaar met een luisterend oor. Een makelaar die zijn job kent en zich volledig inzet voor een vlotte verkoop.

V. Van Houcke (via Facebook review)

Prima dienstverlening, een tof team om mee samen te werken. Onze makelaar, Jochim is een heel aangename persoon die alles op een correcte manier heeft afgehandeld, immer bereikbaar en steeds met de nodige kennis en ervaring! Bedankt, Jochim

A. Beerts (via Google review)

11/12/2023

Een hele aangename samenwerking bij de verkoop van mijn huis. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Matisimmo is zeker een aanrader.

M. Prikken (via Facebook review)

Beste Thomas, en (Matisimmo) Ik wil graag mijn waardering uitspreken in deze review, specifiek gericht aan jou. Mijn ervaring met jou was buitengewoon positief, en ik vind dat de samenwerking zeer soepel is verlopen. Wat me opviel, is jouw eigentijdse benadering. Je bent niet overdreven formeel, maar altijd vriendelijk en toegankelijk. Dit maakte de communicatie bijzonder prettig. Ik waardeer het zeer dat je begrip had voor mijn werktijden, zelfs als ik na 18.00 uur belde vanwege mijn werkuren en fysieke afwezigheid in België. Jouw flexibiliteit in dit opzicht maakte de samenwerking des te efficiënter. Ik wil ook benadrukken dat je altijd snel reageerde op mijn sms-berichten en oproepen, wat voor mij van groot belang was. Dank je wel voor je bereikbaarheid en snelle respons. Thomas, bedankt voor de positieve ervaring en de prettige samenwerking

C. Kor (via Google review)

Uw ideale woning vinden?

Laat weten wat u zoekt
Wij helpen u verder!

Blijf op de hoogte
Uw ideale woning vinden?