4.9/5 | Uitstekend

Uw eigendom verkopen?

Gratis en marktconforme waardebepaling
Geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting

Gratis waardebepaling

Vastgoed op maat

Dit mag u alvast letterlijk nemen!

Matisimmo is een vertrouwd en toonaangevend kantoor gedreven door gepassioneerde vastgoedprofessionals, waarbij onze unieke aanpak op maat een succesvol resultaat garandeert.
We onderscheiden ons dan ook graag door het leveren van maatwerk, enerzijds voor de tekoopstelling en anderzijds in de samenwerking met onze klanten.

Uit onderzoek is gebleken dat een onroerend goed zich niet meer verkoopt wanneer er enkel een verkoopsbord in de tuin en een fotoreportage op internet wordt geplaatst.

"Als u niet gezien wordt, zult u ook nooit een positieve indruk achterlaten!"

Matisimmo is gespecialiseerd in het accentueren van de sterke punten van uw pand! Daar elke woonst uniek is analyseren en presenteren we alle perspectieven van uw onroerend goed met een team van specialisten.

Op deze manier steekt uw woning, appartement of bouwgrond er boven uit en vinden we de geschikte koper.

Team foto Matisimmo
Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Onze ervaren vastgoedprofessional geeft u correct en eerlijk advies over de waarde van uw onroerend goed. De juiste prijszetting is immers de sleutel tot een goede verkoop of verhuur. Wenst u uw onroerend goed te verkopen via een vastgoedprofessional? Contacteer ons via onderstaande button voor een vrijblijvende schatting.

Gratis schatting
Professionele presentatie

Professionele presentatie

Onze fotograaf zorgt voor een realistische en kwalitatieve presentatie van uw onroerend goed. In combinatie met onze unieke tools accentueren we de sterke punten van uw pand. Voor de minder sterke punten bieden we een oplossing 'op maat'.

Krachtige publiciteit

Krachtige publiciteit

Uw pand verdient de volledige aandacht, daarom zetten we graag in op een professionele vertoning van uw onroerend goed. Er wordt zowel op onze eigen website en de meest bekende immosites gepubliceerd als op sociale en geschreven media.

Neem een kijkje in onze kantoren

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

14/09/2022

Eigenlijk alles... heel vriendelijk onthaal, eerlijke uitleg, veel inzet... en snel resultaat. sympathieke mensen met de nodige know how warm aanbevolen!

D. Schouterden (via Google review)

26/08/2022

Duidelijk, attent en kort op de bal. Van start tot einde helpen ze u verder tot je uw woonst hebt en wilt.

T. Peeters (via Google review)

30/08/2022

Zeer positieve ervaring. Ons appartement werd verkocht binnen de week. Alles is vlot en correct verlopen. Thomas is een toppertje. Bedankt ook aan de rest van het team. Matissimo is zeker aan te raden !!!

A. Verjans (via Google review)

07/09/2022

Heel vriendelijk onthaal en professionele aanpak! Zeker 5 sterren waardig

S. Ekici (via Google review)

15/09/2022

Alles met Stan besproken, duidelijk en to the point! Goede en juiste afspraken gemaakt en op voorhand alles door genomen. Niet dat ik het ga doen … maar zo wil ik elke week een huis kopen! Frank 😋

F. Vanstreels (via Google review)

25/09/2022

Al twee keer hebben we mogen genieten van een fantastische service bij Matisimmo. Aan de laatste verkoop hingen veel emoties vast, toch ging Thomas hier steeds zeer respectvol en professioneel mee om. Matisimmo brengt de eigendom prachtig in beeld en geeft een correcte prijsschatting. Hierdoor was het pand dan ook binnen de twee weken met een goed gevoel verkocht. Als zelfs de notaris zegt dat ze een van de weinige zijn die op deze manier hun dossiers in orde hebben en de koper en verkoper zeer professioneel begeleiden, dan is dat een mega compliment. Ook alle medewerkers van Matisimmo communiceren correct en zijn behulpzaam. Dank je wel Jort, Thomas, Hanne en het gehele team van Matisimmo.

S. Vanstipelen (via Google review)

24/08/2022

Woning gekocht bij Matisimmo, Jort is een zeer oprechte makelaar die altijd snel op mails, sms en zijn gsm reageerde. Ik ben zeer tevreden van de hele ervaring, van eerste bezichtiging (waarbij ook de minder goede kantjes van de woning eerlijk getoond werden), tot onderhandeling, tot de duidelijke uitleg van de verkoopovereenkomst. Ook de medewerkers in Bilzen waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Al bij al, uitstekende ervaring bij Matisimmo en zeker aan te raden.

Raheed Bolia (via google review)

12/08/2022

Nadat mijn huis eerst een half jaar te koop werd aangeboden via Immo Swennen Diepenbeek (totaal geen communicatie) was mijn huis bij Matisimmo snel verkocht. Juiste schatting, goede presentatie op verschillende websites en dit dankzij Joachim. Komen al hun beloftes na. TOP!

Jean-Marie Bomans (via google review)

Uw ideale woning vinden?

Laat weten wat u zoekt
Wij helpen u verder!

Blijf op de hoogte
Uw ideale woning vinden?