4.9/5 | Uitstekend

Uw eigendom verkopen?

Gratis en marktconforme waardebepaling
Geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting

Gratis waardebepaling

Vastgoed op maat

Dit mag u alvast letterlijk nemen!

Matisimmo is een vertrouwd en toonaangevend kantoor gedreven door gepassioneerde vastgoedprofessionals, waarbij onze unieke aanpak op maat een succesvol resultaat garandeert.
We onderscheiden ons dan ook graag door het leveren van maatwerk, enerzijds voor de tekoopstelling en anderzijds in de samenwerking met onze klanten.

Uit onderzoek is gebleken dat een onroerend goed zich niet meer verkoopt wanneer er enkel een verkoopsbord in de tuin en een fotoreportage op internet wordt geplaatst.

"Als u niet gezien wordt, zult u ook nooit een positieve indruk achterlaten!"

Matisimmo is gespecialiseerd in het accentueren van de sterke punten van uw pand! Daar elke woonst uniek is analyseren en presenteren we alle perspectieven van uw onroerend goed met een team van specialisten.

Op deze manier steekt uw woning, appartement of bouwgrond er boven uit en vinden we de geschikte koper.

Team foto Matisimmo
Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Onze ervaren vastgoedprofessional geeft u correct en eerlijk advies over de waarde van uw onroerend goed. De juiste prijszetting is immers de sleutel tot een goede verkoop of verhuur. Wenst u uw onroerend goed te verkopen via een vastgoedprofessional? Contacteer ons via onderstaande button voor een vrijblijvende schatting.

Gratis schatting
Professionele presentatie

Professionele presentatie

Onze fotograaf zorgt voor een realistische en kwalitatieve presentatie van uw onroerend goed. In combinatie met onze unieke tools accentueren we de sterke punten van uw pand. Voor de minder sterke punten bieden we een oplossing 'op maat'.

Krachtige publiciteit

Krachtige publiciteit

Uw pand verdient de volledige aandacht, daarom zetten we graag in op een professionele vertoning van uw onroerend goed. Er wordt zowel op onze eigen website en de meest bekende immosites gepubliceerd als op sociale en geschreven media.

Neem een kijkje in onze kantoren

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

02/05/2023

Met Thomas hadden we een top makelaar die alles in goede banen heeft geleid. Heel correct en een goede communicatie en altijd bereikbaar. Een echte aanrader.

S. Vangeneugden (via Facebook review)

16/04/2023

Zeker een aanrader! Dankzij Thomas ging de aankoop van onze nieuwe woning zeer snel. Snelle service, altijd bereikbaar & uitgebreide advies. Dankzij het Matisimmo team & Thomas kunnen wij met een gerust hart beginnen aan een nieuwe start. Super super super top team!

L. Blokken (via Facebook review)

11/04/2023

Thomas heeft ons heel goed geholpen en begeleid in onze allereerste aankoop. Hij stond voor al onze vragen open en we konden 2x op korte termijn het appartement bezoeken. We raden Matisimmo zeker aan aan andere mensen.

D. Willems (via Google review)

03/04/2023

Zeer tevreden over Matisimmo! Bij de aankoop van de woning werden we geholpen door Kristof. Het is duidelijk dat hij heel veel kennis heeft over de streek en het huis dat te koop staat. Geen enkele vraag was te veel om te beantwoorden. Onduidelijke zaken vraagt hij direct na en koppelt hij direct terug. Kortom, een zeer deskundig en zeer aangenaam contact, waarbij je heel goed geïnformeerd wordt zodat je de juiste beslissing kan maken! Zeker een aanrader!

E. Mees (via Facebook review)

28/03/2023

Zeer tevreden. Vlotte communicatie en samenwerking. We werden op een vriendelijke en professionele manier geïnformeerd en geholpen. Van het inplannen van de kijkdagen tot het tekenen van het contract, er werd steeds kort op de bal gespeeld.

R. Schiabello (via Google review)

26/03/2023

Tot op heden enkel en alleen maar lof over Matisimmo. We hebben een woning via hun aangekocht en momenteel onze oude woning te koop staan bij hun. Alles verloopt vlekkeloos en geen enkele vraag is te veel voor hun. En wordt zelfs binnen een super korte tijdspanne beantwoord of verduidelijkt. De aankoop van de nieuwe woning verliep zeer snel, laten we hopen dat het verkopen van onze oude woning eens zo snel gaat gaan. 😊 Kristof, Jochim en 'Team' heel erg bedankt tot nu toe al! En veel succes in de toekomst!

Mick R. (via Google review)

22/03/2023

Het huis van onze ouders is snel verkocht geworden. Jochim heeft ons hier goed in begeleid. De waarde werd geschat en overeengekomen. De digitale impressie gaf een meerwaarde.

S. Wouters (via Google review)

14/03/2023

(Vertaald door Google) Erg blij met dit bureau, en vooral met de service van kristof. Altijd attent en super responsief! Ik kan niet wachten om terug te gaan naar mijn nieuwe eigendom. (Origineel) Très content de cette agence, et surtout du service de kristof. Toujours à l’écoute et super réactif ! Hâte de rentrer dans mon nouveau bien.

A. Thijssen (via Google review)

Uw ideale woning vinden?

Laat weten wat u zoekt
Wij helpen u verder!

Blijf op de hoogte
Uw ideale woning vinden?