WOONPROJECT HOEFAERT VAN 5 WONINGEN IN EIGENBILZEN

WOONPROJECT HOEFAERT VAN 5 WONINGEN IN EIGENBILZEN

*** Bekijkt U dit project via een aanverwante website? Surf dan naar https://matisimmo.be/nl/aanbod/3381864/woonproject-hoefaert-van-5-woningen-in-eigenbilzen-in-3740-bilzen?utm_source=zimmo&utm_medium=referral ***

In de Haenenstraat 9 te Eigenbilzen wordt het  woonproject Hoefaert gerealiseerd. Dit project bestaat uit de bouw van 5 eengezinswoningen die werden ontworpen door Drieskens en Dubois architecten. De woningen werden ontworpen met aandacht voor een rustige doch moderne uitstraling met veel licht en lucht. De woningen vormen allen uiterlijk één samenhangend geheel en zullen gerealiseerd worden in een combinatie van grijs genuanceerde gevelstenen en gevelpleister. De voorzijde wordt geaccentueerd door een houten beplating perfect in harmonie met de overige materialen.

Deze woningen worden opgetrokken in een aangename woonbuurt in Eigenbilzen. Dit dorp is uiterst gemakkelijk bereikbaar en is zeer gunstig gelegen op 10 à 15 minuten van de centrumsteden Bilzen, Maastricht, Lanaken en Riemst. De uitkijk op een rustige straat aan de voorzijde en een groene tuin aan de achterzijde zijn de grootste troeven van deze uitstekende en centraal gelegen locatie.

Elke woning bestaat uit twee bouwlagen en beschikt over 3 slaapkamers, een terras met tuin en een praktische tuinberging. Het is er aangenaam wonen in voldoende ruimte en licht, dankzij de grote raampartijen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. Woningen 2 en 3 beschikken over een parkeerplaats aan de voorzijde van de woning. Er zullen tevens vijf parkeerplaatsen voorzien worden achteraan de oprit.

e uniformiteit van het totaalontwerp onderscheidt de vijf gebouwen van hun onmiddellijke omgeving en zorgt voor een opwaardering van de site waarbij de omgeving respectvol behandeld wordt. Het biedt een toegevoegde waarde aan het straatbeeld van het dorp Eigenbilzen. De gevels brengen door hun regelmatige verhoudingen, de doordachte materialisatie en het harmonisch, sober kleurgebruik de architecturale omgeving niet uit zijn evenwicht. Met alle technische voorzieningen en een zeer leesbare functionaliteit vormt het een prachtige plek om te wonen in een aangename, zeer rustige omgeving.

Voor meer informatie of een afspraak ter plaatse kan u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor via 089/44.00.00 of info@matisimmo.be. 
Thomas

Thomas Soubry

Regioverantwoordelijke voor Hoeselt, Kortessem, Diepenbeek, Genk en Wellen.

Bekijk op kaart Ref: 3740Haenenstraat9C
Type Prijs Slk. Woonopp. Grondopp.  
Eengezinswoning vanaf Vanaf € 357.988 3 - -
Eengezinswoning vanaf Vanaf € 288.433 3 - -
Eengezinswoning vanaf Vanaf € 284.513 3 - -
Eengezinswoning vanaf Vanaf € 269.857 3 - -
Eengezinswoning vanaf Vanaf € 276.009 3 - -
Thomas

Informatie nodig?

Wenst u graag meer informatie alvorens het pand te bezoeken?
Ik help u verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.